Genç Osman Anaokulu
ATAKENT MAH. TÜRKLER CAD. GENÇ OSMAN ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 43 İÇ KAPI NO 1 ÜMRANİYE / İSTANBUL

VİZYON

Çocuklarının gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

08.00-13.00 / 13.00-18.00

KALORİFER VE ELKETRİKLİ ISITICI

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 1,6 KM UZAKLIKTA OLUP. İLÇEMİZİN EN GÜZEL MAHALLERİNDEN BİRİNDE YER ALMAKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

ATAKENT MAHALLESİ İÇERİSİNDE YER ALMAKTA OLUP, ÇEVREMİZDE BİRÇOK OKUL BULUNMAKTADIR.

FİZİKSEL ETKİNLİKLER VE FOLKLOR